Goedkoop verhuizers inhuren
Verhuizers Inhuren

Particuliere verhuizing

Zoek jij naar een verhuisbedrijf dat een particuliere verhuizing kan verzorgen? Dan zit jij bij verhuizersinhuren.nl goed. Verhuizen is meestal een tijdrovende en zware klus, hierdoor kiezen mensen steeds vaker voor het inhuren van een verhuisbedrijf. Wij kunnen jouw helpen met een verhuizing afgestemd op jouw wensen. Wij hebben een geweldig team klaar staan om jou te helpen met een verhuizing door heel Nederland.

Als jij wilt gaan verhuizen dan kun je er natuurlijk voor kiezen dit zelf te gaan doen, maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een verhuizing via een verhuisbedrijf. Wij hebben een gigantisch verhuisteam met jarenlange ervaring. Al ons personeel is vakkundig en ieder heeft zo een eigen specialiteit. Door jouw wensen op een rijtje te zetten kunnen wij een team samenstellen die precies bij jou gaat passen.

 • Ontvang binnen 3 uur een scherpe offerte
 • Meer dan 7 jaar verhuiservaring
 • Altijd veilig & verzekerd
Wat verstaan we onder een particuliere verhuizing?

Eigenlijk is het best simpel. Een particuliere verhuizing is het verhuizen van een complete huisraad die wordt, verhuist van de oude naar de nieuwe woning. Alleen grote meubelstukken kunnen hier ook bij horen, hierbij kun je denken aan een gigantisch wandmeubel.

Door heel Nederland

Wij hebben moderne vervoersmiddelen tot onze beschikking, waarmee wij door heel Nederland kunnen rijden. Al onze vervoersmiddelen zijn voorzien van een grote laadklep, zodat er geen problemen ontstaan bij het inladen. Wij hebben standaard ook een steekwagen in de verhuiswagen, maar ook verhuisdekens. Wij zorgen ervoor dat wij alles bij ons hebben. Jij hoeft helemaal nergens meer over na te denken.

Niet elke verhuizing is hetzelfde

Verhuizen is niet altijd hetzelfde. Deze verschillen per woonsituatie, maar ook het type verhuizing. Een zakelijke verhuizing is totaal anders dan een particuliere verhuizing. Wij komen de klant graag tegemoet door in te spelen op de wensen van de klant. Weet jij niet goed wat je te wachten staat of zit jij met de handen in het haar? Geen probleem, wij zullen jouw goed adviseren en je alles uitleggen wat je moet weten.

Wij zijn er voor iedere verhuizing

Of jij nu op zoek bent naar een particuliere verhuizing, een zakelijke verhuizing, een gedeeltelijke verhuizing, sjouwers of inpakkers wij bieden alle mogelijkheden. Wij staan paraat voor onze klant, om iedere verhuisklus door heel Nederland te kunnen verwezenlijken. Bij vragen of onduidelijkheden mag je gerust contact met ons opnemen, wij zullen al jouw vragen zo duidelijk mogelijk beantwoorden en al je twijfels en onduidelijkheden bij je wegnemen.

Ons verhuisproces

Verhuizen is leuk

Offerte aanvraag & accepteren

Samen een datum kiezen

De verhuizing wordt uitgevoerd

We pakken uw spullen uit

  Voor- en achternaam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Locatie (vanaf)

  Locatie (bestemming)

  Datum

  Foto's van de ruimte

  Notities

  Welkom bij

  Verhuizers inhuren

  Wij zijn beschikbaar

  Heeft u een vraag?

  Vraag het onze verhuisexperts

  Adres

  Wij werken Landelijk!

  Klantenservice

  Dagelijks van 09.00 - 21.00 uur

  Contact

  085 303 3979
  info@verhuizersinhuren.nl

  Verhuizers Inhuren © 2023. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door ADBRAND.nl