Goedkoop verhuizers inhuren
Verhuizers Inhuren

Senioren verhuizing

Ben je een seniorenverhuizing nodig binnen jouw omgeving? Voor een seniorenverhuizing komt er bijzondere zorg bij kijken. De spullen die men vaak heeft zijn bijzonder kostbaar en van emotionele waarde. Deze spullen moeten met de allergrootste zorg overgebracht worden naar het nieuwe woonadres. Meestal is het zo dat een seniorenverhuizing niet altijd vrijwillig is. Als iemand moet verhuizen naar een verzorgingstehuis, dan zullen er in de meeste gevallen delen van de inboedel achterblijven. Dit komt doordat het verzorgingstehuis of de aanleunwoning minder ruimte heeft. De ruimte is een stuk kleiner waardoor niet alle spullen mee kunnen naar het nieuwe adres. Wij zullen er alles aan doen om de seniorenverhuizing zo rustig mogelijk te laten verlopen.

 • Ontvang binnen 3 uur een scherpe offerte
 • Meer dan 7 jaar verhuiservaring
 • Altijd veilig & verzekerd
Seniorenverhuizingen is een specialisatie van ons

Een seniorenverhuizing kan nogal de nodige onrust met zich meebrengen, bewoners zijn meestal niet zo flexibel. Senioren zijn hierdoor meestal niet meer in staat zelf alles te regelen rondom de verhuizing. Wij hebben specialisten in dienst die hier speciaal voor opgeleid zijn en zullen jouw zorgen graag uit handen willen nemen. Natuurlijk overleggen we alles met jou en zal alles verlopen zoals je van ons mag verwachten.

Wij willen er alles aan doen om jou te helpen met het verhuizen van de senioren. Een moeilijke en lastige periode tijdens de verhuizing zal een stuk soepeler gaan verlopen. Wij denken met je mee en zullen jouw ondersteunen bij de behoeften. Wij hebben diverse plekken waar wij seniorenverhuizing uitvoeren, of wij dit doen bij jou in de buurt? Vraag ons gerust naar de plaatsen en de voorwaarden. Zo kunnen wij goed te werk gaan en een passende oplossing voor jouw bedenken.

Hulp tijdens de verhuizing

Met de seniorenverhuisservice bij verhuizersinhuren.nl ben jij verzekerd van optimale zorg. Een verhuizing kan veel geregel met zich meebrengen. In de meeste gevallen vraagt het niet alleen fysiek een heleboel, maar ook emotioneel kan dit best heftig zijn. Wij kunnen je hierdoor heen helpen. Je kan van ons verwachten dat wij je kunnen helpen met een uitgebreid pakket, inpakken, vervoeren en zelfs het uitpakken van de spullen. Als jij wilt dat een specialist met ervaring jou gaat helpen met de seniorenverhuizing dan zit jij bij ons helemaal goed.

Korting op een seniorenverhuizing?

Vaak hebben senioren het niet zo heel breed. Dit beseffen wij ons maar al te goed. Wij proberen daarom speciaal voor de seniorenverhuizing een goede prijs af te geven, zodat het betaalbaar blijft. Voor de exacte kortingen kun je contact met ons opnemen. Wij kijken samen met jou naar een passend aanbod.

Ons verhuisproces

Verhuizen is leuk

Offerte aanvraag & accepteren

Samen een datum kiezen

De verhuizing wordt uitgevoerd

We pakken uw spullen uit

  Voor- en achternaam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Locatie (vanaf)

  Locatie (bestemming)

  Datum

  Foto's van de ruimte

  Notities

  Welkom bij

  Verhuizers inhuren

  Wij zijn beschikbaar

  Heeft u een vraag?

  Vraag het onze verhuisexperts

  Adres

  Wij werken Landelijk!

  Klantenservice

  Dagelijks van 09.00 - 21.00 uur

  Contact

  085 303 3979
  info@verhuizersinhuren.nl

  Verhuizers Inhuren © 2023. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door ADBRAND.nl