Goedkoop verhuizers inhuren
Verhuizers Inhuren

Sjouwhulp

Een verhuizing kost wel heel erg veel werk en kan een hoop stress geven. Verhuizersinhuren.nl bied jouw een sjouwhulp aan bij de verhuizing. Dit kan erg fijn zijn, zeker als je last hebt van gezondheidsklachten zoals een pijnlijk rug. Wij zijn er ook op de momenten dat jij ze nodig hebt. Kun jij wel een paar handen gebruiken bij de zware werkzaamheden tijdens jouw verhuizing?

 • Ontvang binnen 3 uur een scherpe offerte
 • Meer dan 7 jaar verhuiservaring
 • Altijd veilig & verzekerd
Wanneer een sjouwhulp?

Niet alleen bij een verhuizing kun je soms handen te kort komen, er zijn ook andere momenten denkbaar wanneer je wel een extra handje kan gebruiken. In deze gevallen is er de sjouwhulp.

Soms is het erg lastig om iets zelf te versjouwen. Bijvoorbeeld bij lichamelijke klachten, maar ook als je maar alleen bent, geen bruikbare hulp om je heen hebt, of als je gewoon op een locatie woont waar verhuizen en verplaatsen wat lastiger is. Denk bijvoorbeeld aan een appartement zonder lift in het gebouw.

Wat kan een sjouwhulp voor jou betekenen?

Onze sjouwhulp kan helpen met de zware meubels, witgoed en zware dozen. Ook als je witgoed hebt dat weg moet voor reparatie kun je onze sjouwhulp vragen om jouw te helpen. Onze verhuizers helpen je graag met het zorgvuldig verhuizen van je spullen. Wil of ga jij gebruik maken van onze sjouwhulp? Je mag dan kosteloos gebruik maken van al onze verhuismaterialen. Je kunt hierbij denken aan verhuisdekens, steekwagens en eigenlijk alles wat er nodig zou kunnen zijn tijdens een verhuizing. Ook spanmiddelen en rolmaterialen horen bij de materialen die je mag gaan gebruiken.

Kleine verhuizingen

Ben jij van plan binnen in je eigen huis te verhuizen of misschien wel in dezelfde straat? Je kunt ons ook hiervoor inschakelen. Ons deskundig team staat voor jouw klaar om jouw spullen snel en veilig te verplaatsen of te vervoeren. Voor alle klussen groot en klein kun jij beroep op ons doen, eigenlijk is niets ons te gek.

Grote verhuizingen

Staat er bij jouw een grote verhuizing op de planning binnen een korte afstand? Hierbij kun je denken aan een huis dat een paar straten verderop staat, of misschien wel enkele kilometers verderop. Je kan gebruik maken van onze sjouwhulp in iedere situatie, vele handen maken licht werk. Ben jij fysiek niet heel sterk, maar heb je enkele meubelstukken in je inboedel die verhuist moeten worden? Onze verhuizers doen er alles aan om jouw inboedel met grote zorg te verhuizen.

Geen zorgen meer over jouw verhuizing, ons team doet er alles aan om jouw te ontlasten.

Ons verhuisproces

Verhuizen is leuk

Offerte aanvraag & accepteren

Samen een datum kiezen

De verhuizing wordt uitgevoerd

We pakken uw spullen uit

  Voor- en achternaam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Locatie (vanaf)

  Locatie (bestemming)

  Datum

  Foto's van de ruimte

  Notities

  Welkom bij

  Verhuizers inhuren

  Wij zijn beschikbaar

  Heeft u een vraag?

  Vraag het onze verhuisexperts

  Adres

  Wij werken Landelijk!

  Klantenservice

  Dagelijks van 09.00 - 21.00 uur

  Contact

  085 303 3979
  info@verhuizersinhuren.nl

  Verhuizers Inhuren © 2023. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door ADBRAND.nl