Goedkoop verhuizers inhuren
Verhuizers Inhuren

Verhuizers inhuren Nijmegen

Verhuizen in en rond Nijmegen, jij bent op zoek naar een verhuisbedrijf die jouw verhuizing zeer professioneel aanpakt en ook nog eens scherp geprijsd is. Verhuizersinhuren.nl biedt alles wat je nodig bent tijdens jouw perfecte verhuizing. Wij zijn jouw graag van dienst en maken jouw verhuizing graag zo gemakkelijk mogelijk. Wij leveren de verhuisservice tegen de laagste tarieven.

 • Ontvang binnen 3 uur een scherpe offerte
 • Meer dan 7 jaar verhuiservaring
 • Altijd veilig & verzekerd
Verhuisbedrijf Nijmegen

Wil jij binnen Nijmegen en omstreken verhuizen of wil jij verhuizen buiten Nijmegen? In welke situatie ook, moet dit gewoon vlot en met het grootste gemak verlopen. Wij nemen graag al je wensen vooraf met je door en dan wordt de verhuizing helemaal tot in de puntjes door ons verzorgd. Wij kijken naar jouw situatie en inventariseren samen je inboedel, zodat wij een duidelijk plan van aanpak kunnen maken die bij jouw aansluit. Verhuizersinhuren.nl zal zorgen dat jouw verhuizing ontspannen verloopt niet alleen voor particulieren, maar ook voor de zakelijke branche.

De juiste materialen voor het verhuizen

Als jij een snelle en soepele verhuizing wilt dan vraagt dit wel om de juiste materialen. Wij gebruiken hoogwaardige materialen, op deze manier kunnen wij jouw verhuizing vlot en zonder obstakels laten verlopen. De verhuisdozen en de verhuisdekens zorgen ervoor dat je spullen niet beschadigd worden tijden het verhuizen. Ben je hier niet zo handig mee? Kies dan voor onze deskundige inpakkers tijdens de verhuizing.

Een belangrijk onderdeel tijdens de verhuizing zijn de spanbanden. Hier zet je alles goed mee vast en kunnen de spullen in de verhuiswagen niet meer verschuiven. Alles gaat zo netjes en zorgvuldig van de ene naar de andere locatie. Ook hebben we handige hulpmiddelen om de spullen vanuit het huis naar de verhuiswagen te brengen.

Door middel van katrollen kunnen we spullen heel erg gemakkelijk naar een verdieping brengen. Wil jij je vriezer naar de zolder of een bank naar beneden? Bij ons is echt alles mogelijk. Hebben we al je meubels beneden staan, dan kan alles naar de verhuiswagen. Door het gebruik van de meubelrollers kunnen wij alle meubels of zware spullen moeiteloos naar de verhuisauto brengen. Dit scheelt niet alleen veel moeite, maar ook spaart dit enorm veel tijd.

Wat heb jij nodig tijdens je verhuizing

Voor dat de verhuizing gestart wordt kijken wij wat jij nodig zal gaan zijn. Woon jij in een flat met een smalle doorgang? Wij kunnen beoordelen of we een verhuislift moeten gaan gebruiken of dat dit niet nodig zal zijn. Een verhuislift is een ware uitkomst, vooral als je op een verdieping woont en een smalle doorgang hebt.

Ons verhuisproces

Verhuizen is leuk

Offerte aanvraag & accepteren

Samen een datum kiezen

De verhuizing wordt uitgevoerd

We pakken uw spullen uit

  Voor- en achternaam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Locatie (vanaf)

  Locatie (bestemming)

  Datum

  Foto's van de ruimte

  Notities

  Welkom bij

  Verhuizers inhuren

  Wij zijn beschikbaar

  Heeft u een vraag?

  Vraag het onze verhuisexperts

  Adres

  Wij werken Landelijk!

  Klantenservice

  Dagelijks van 09.00 - 21.00 uur

  Contact

  085 303 3979
  info@verhuizersinhuren.nl

  Verhuizers Inhuren © 2023. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door ADBRAND.nl