Goedkoop verhuizers inhuren
Verhuizers Inhuren

Woningontruiming

Naast alle verhuismogelijkheden, bieden wij ook woningontruiming aan. De ontruiming zullen we snel en correct uitvoeren, maar we maken wel concrete afspraken vooraf wat betreft de inboedel. Bij verhuizersinhuren.nl zijn we namelijk gespecialiseerd in iedere soort van ontruiming.

Of het nu gaat om een klein woningontruiming of een woningontruiming van een groot woonhuis. Wij kunnen echter alles en wat er ook moet gebeuren wij zien nergens een probleem. Voordat wij gaan starten met de ontruiming spreken wij met jouw door wat de wensen zijn. Wij zullen jouw helpen met alle kennis die wij tot onze beschikking hebben. Een mogelijkheid zou ook kunnen zijn dat jij de inboedel gaat verkopen of het gaat schenken aan bijvoorbeeld een kringloopwinkel.

 • Ontvang binnen 3 uur een scherpe offerte
 • Meer dan 7 jaar verhuiservaring
 • Altijd veilig & verzekerd
Een woning ontruimen na overlijden

Het is heel heftig en pijnlijk als een dierbare overlijd. Waarschijnlijk zit jij dan echt niet te wachten op het ontruimen van een woning, wij begrijpen dit volledig. Wij zullen er alles aan doen om jouw te helpen met de ontruiming van de inboedel na overlijden. Professionaliteit en respect staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen jouw zorgen ontnemen zodat jij de zorgen op andere aspecten kunt leggen.

Eén vast aanspreekpunt

Een woning ontruimen na overlijden is al heftig genoeg, daarom zorgen wij dat jij één vast aanspreekpunt krijgt toegewezen. Je vaste aanspreekpunt kent de situatie en is overal van op de hoogte, zo hoef jij je verhaal nooit meerdere keren te doen. Op deze manier kun en mag je de service van ons allemaal verwachten. We zullen zo snel mogelijk de ontruiming uitvoeren, maar we maken al voor de ontruiming duidelijke afspraken over de ontruiming van de inboedel.

Het is volledig aan jouw waar wij de inboedel moeten opslaan, waar we het naar toe afvoeren en welke spullen eventueel naar een tweedehands winkel mogen. Wij proberen met jou mee te denken en zoeken de beste oplossing, ongeacht de nare situatie waar je mee te maken hebt. Wij nemen al deze zorgen uit jouw handen. Service zoals jij die mag verwachten van verhuizersinhuren.nl, wij staan altijd paraat. Waar jij ons ook nodig bent, wij hebben locaties door heel Nederland.

Verhuizing

Naast de woningontruiming bieden wij een diversiteit van verhuismogelijkheden aan onze klanten. Je kunt hierbij denken aan een studenten verhuisservice, senioren verhuisservice, maar ook spoed verhuizingen zijn bij ons snel en gemakkelijk te realiseren. Voor iedere klus hebben wij een oplossing.

Ons verhuisproces

Verhuizen is leuk

Offerte aanvraag & accepteren

Samen een datum kiezen

De verhuizing wordt uitgevoerd

We pakken uw spullen uit

  Voor- en achternaam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Locatie (vanaf)

  Locatie (bestemming)

  Datum

  Foto's van de ruimte

  Notities

  Welkom bij

  Verhuizers inhuren

  Wij zijn beschikbaar

  Heeft u een vraag?

  Vraag het onze verhuisexperts

  Adres

  Wij werken Landelijk!

  Klantenservice

  Dagelijks van 09.00 - 21.00 uur

  Contact

  085 303 3979
  info@verhuizersinhuren.nl

  Verhuizers Inhuren © 2023. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door ADBRAND.nl